NZ POST HOUSE – WELLINGTON

 

Working alongside the Wellington design team at New Zealand Post, this project aims to bridge the gap between the introduction of a new open planned ‘one group under one roof’ workspace and the existing mindset influenced by the traditional work style, hierarchy and system.

The Networkers: 

Screen Shot 2015-10-26 at 4.38.43 PMScreen Shot 2015-10-26 at 4.38.59 PMScreen Shot 2015-10-26 at 4.39.03 PMScreen Shot 2015-10-26 at 4.39.07 PMScreen Shot 2015-10-26 at 4.39.14 PMScreen Shot 2015-10-26 at 4.39.11 PMScreen Shot 2015-10-26 at 4.39.21 PM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s